Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Από την αγορά στο πιάτο

16 Ιανουαρίου, 2020 - Δραστηριότητες & Εκδηλώσεις

Ο chef, συγγραφέας και καθηγητής της σχολής, Τάσος Αλεξιάδης, ανέλυσε τα τρία βασικά σημεία που πρέπει να προσέξει ο επαγγελματίας της εστίασης για να έχει άριστα αποτελέσματα. Σημαντικό στάδιο στη διαδρομή από την αγορά στο πιάτο μας αποτελεί η επιλογή του κατάλληλου τεμαχίου και η αντίστοιχη επεξεργασία του, βάσει της συνταγής που έχουμε αποφασίσει να παρασκευάσουμε. Κατά την αγορά, η εμπιστοσύνη στον προμηθευτή μας και η γνώση των ποικιλιών των εκτρεφόμενων ζώωn, είναι επίσης, καθοριστική, ενώ προσέχουμε το πιάτο μας να συνδυάζει γεύση, εμφάνιση, οικονομική ισορροπία και υγιεινή κατάληξη.

 

Newsletter

Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.