Μία ημέρα αφιερωμένη στην ιαπωνική κουζίνα από τους ειδικούς του είδους!
Ο βραβευμένος ως ένας από τους 100 καλύτερους chefs διεθνώς, δημιουργός – chef του Sushimou κι απόφοιτος Αντώνης Δρακουλαράκος, μας προσέφερε μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία αναδεικνύοντας φρέσκες πρώτες ύλες με την ακρίβεια της ιαπωνικής τεχνικής. Στο δεύτερο μέρος, η σκυτάλη πέρασε στον επίσης απόφοιτο, Νικόλα Χατζηδάκη, ο οποίος παρουσίασε ζωντανά, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον αυθεντικό τρόπο παρασκευής των πιο αγαπημένων ιαπωνικών noodles, των soba noodles, που συνδυάστηκαν άψογα με τραγανή tempura.
Ευχαριστούμε τον Αντώνη και τον Νικόλα για όλες τις αυθεντικές τεχνικές που μοιράστηκαν μαζί μας απευθείας από την όμορφη Ιαπωνία.