Έχει η γεύση μνήμη; Και όμως έχει! Ο nomad chef, Ανδρέας Λαγός εμπνεύστηκε από τις μνήμες της παιδικής του ηλικίας στη Σάμο και μας παρουσίασε συνταγές με τεχνικές εμπνευσμένες από το παρελθόν, προσθέτοντας φυσικά τη δική του προσωπική σφραγίδα.
O chef δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι ξεκίνησε τη μαγειρική του πορεία από τη σχολή LE MONDE. Η αγάπη του για τη μαγειρική είναι αυτή που τον εμπνέει, όπως μας είπε, ενώ συμβούλεψε τους νέους επαγγελματίες να γνωρίσουν σε βάθος τα ελληνικά προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές και να τις συνδυάσουν με τις σύγχρονες τεχνικές για δημιουργήσουν γευστικά πιάτα.