Πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων στο αγαπημένο γαλλικό γλύκισμα, παρουσίασε o Executive Pastry & Bakery Chef του βραβευμένου εστιατορίου Funky Gourmet, Manolis Stithos, ενώ μοιράστηκε μαζί μας όλα τα μυστικά της επιτυχίας τους!
Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», επιβεβαιώνω ότι είμαι άνω των 18 ετών. Παρέχω τα στοιχεία επικοινωνίας μου ώστε η LE MONDE να μπορεί να με πληροφορεί σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε εμένα. Γνωρίζω πως μπορώ να σταματήσω ανά πάσα στιγμή τη LE MONDE από το να επικοινωνεί μαζί μου.