Το πλέον επιτυχημένο πρόγραμμα μετεκπαίδευσης Advanced Professional Programme in Culinary Arts που διεξάγεται σε Αθήνα και Παρίσι, πλησιάζει στο τέλος του για τη φετινή σεζόν.
Εδώ και 4 εβδομάδες οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, πειραματίζονται, γεύονται και δημιουργούν μαζί με τον εκάστοτε καθηγητή το ιδανικό πιάτο, μέχρι να πετύχουν το γευστικό και αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.
Παρουσιάζουμε μερικά από τα πιάτα που παρασκευάστηκαν από την αρχή του προγράμματος μέχρι και σήμερα.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται στις 3 Ιουλίου. Ως τότε ευχόμαστε σε όλους τους σπουδαστές…καλά μαγειρέματα!