Μικρά κομψοτεχνήματα που συνοδεύουν αρμονικά ένα cocktail και αποτελούν ένα «καλωσόρισμα» έμπνευσης και δημιουργικότητας. Η μαεστρία στον συνδυασμό των γεύσεων και η γαστρονομική προσέγγιση του chef, θα εκπλήξουν γευστικά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μια γευστική περιήγηση που θα ανοίξει νέους δρόμους στην απόλαυση.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel, Club Hotel Casino Loutraki, Divani Caravel, Divani Acropolis, ενώ σήμερα διδάσκει τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.