Μαθαίνουμε να αναγνωρίζουμε τα επιμέρους κομμάτια του και να διακρίνουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους σε συνδυασμό με μία ζωντανή επίδειξη των τρόπων και τεχνικών κοπής. Παράλληλα, συστήνουμε τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο μαγειρέματος μέσα από την παρουσίαση και γευστική δοκιμή διαφόρων παρασκευασμάτων.
To σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές LE MONDE. Eίσοδος ελεύθερη, απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.