Σε αυτό το σεμινάριο θα γνωρίσουμε την κουζίνα της Τοσκάνης, μιας από τις πιο χαρακτηριστικές περιοχές της Ιταλίας, με πλούσια γαστρονομική παράδοση. Ο chef Mauro Peressini, με τη βαθιά γνώση του για την ιταλική γαστρονομία, μοιράζεται την εμπειρία του και μεταφέρει αρώματα, εικόνες και γεύσεις από κάθε γωνιά της Τοσκάνης, μέσω ενός εξαιρετικού menu, σε όλους τους λάτρεις της ιταλικής γαστρονομίας.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
O executive chef Mauro Peressini εργάζεται για περισσότερο από 20 χρόνια ως αρχιμάγειρας σε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας και της Ιταλίας. Για δύο χρονιές, το 2006 και το 2007, βραβεύτηκε με Χρυσό Σκούφο για τη δημιουργική του κουζίνα στο εστιατόριο “CIBUS” στην Αίγλη Ζαππείου. Aργότερα, αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας των εστιατορίων Alpino, δημιουργώντας γεύσεις με άρωμα Ιταλίας, πάντα σε συνδυασμό με αυθεντικές ελληνικές γεύσεις. Τα τελευταία χρόνια, διαμένει στην Ελλάδα και έχει αναλάβει με επιτυχία τα menu πολλών γνωστών εστιατορίων και ξενοδοχείων, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Mύκονο και την Κρήτη, ανάμεσά τους τα Hotel Elounda Beach, 2mazi, Βellagio, Captain’s House – Grand Resort Lagonissi, κ.ά. Γνωστός για την αγάπη που έχει για την ελληνική κουζίνα, αλλά και την πολυετή πείρα και εξειδίκευσή του στην ιταλική κουζίνα, συνδυάζει υλικά και συνταγές και των δύο χωρών και προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε όσους αγαπούν την ιταλική κουζίνα κι όχι μόνο.