Ποια είναι η σύνθεση ενός menu για δεξιώσεις υψηλών προσδοκιών; Ποια είναι τα επιμέρους σημεία που πρέπει να προσέξει ο chef που αναλαμβάνει αυτό το γαστρονομικό εγχείρημα; Προτάσεις για ένα πρωτότυπο και πετυχημένο menu υψηλής αισθητικής, μας δίνει ο executive chef Κωνσταντίνος Αθανασίου, για αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.
Ειδικές τιμές για σπουδαστές & αποφοίτους LE MONDE. Απαραίτητη η κράτηση θέσης τηλεφωνικά στο 210 8211700 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα παρακάτω.
Ο Κωνσταντίνος Αθανασίου έχει διαγράψει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στην επαγγελματική γαστρονομία και στη διοίκηση ομάδων επαγγελματιών μαγείρων. Έχει πολυετή εμπειρία σε ξενοδοχεία 5 αστέρων όπως: Hilton Athens, Athenaum InterContinental, Hyatt regency Hotel, Club Hotel Casino Loutraki, Divani Caravel, Divani Acropolis, ενώ σήμερα διδάσκει τους αυριανούς επαγγελματίες του κλάδου ως καθηγητής μαγειρικής τέχνης, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο LE MONDE.